fb

Vårdförsäkring Special, vår Sjukvårdsförsäkring

Se till att du får vård snabbt

Med försäkringen Vårdförsäkring Special får du snabb hjälp av den privata vården och slipper att gå omvägen via vårdcentralen. För dig som arbetar mycket och inte har tid eller råd att sitta i olika väntrum är detta ovärderligt. Att slippa vårdköer sparar både tid och pengar.

När man blir sjuk eller gör sig illa kan det uppstå kostnader i samband med detta. Du kan via försäkringen få ersättning för behandling och eventuell eftervård som kan krävas. Om din skada gör att du behöver hjälpmedel kan sjukvårdsförsäkringen även ersätta eventuella kostnader för dessa.

Tillgång till snabb rådgivning på telefon

När man blir sjuk eller råkar ut för en olyckshändelse vill man ofta få hjälp så fort som möjligt. Allt kräver inte heller besök hos läkare. Med sjukvårdsförsäkringen får du därför tillgång till snabb medicinsk rådgivning på telefon av en legitimerad sjuksköterska. Det kan spara dig både tid och onödiga resor.

Vårdgaranti – kortar väntetiderna

Inom den offentliga vården är ibland väntetiderna långa. Om din åkomma gör att du behöver träffa en specialistläkare innehåller sjukvårdsförsäkringen en garanti som innebär att du får besöka en sådan inom 6 arbetsdagar.

Skulle du dessutom behöva en operation som du får via sjukvårdsförsäkringen har du rätt att få denna genomförd inom 21 dagar.

Om inte vårdgarantin kan uppfyllas får du daglig ersättning till dess specialistläkarbesöket eller operationen är genomförd.

Några viktiga fakta om försäkringen

  • Du behöver ha svenskt personnummer
  • Du behöver ha BankID för att teckna försäkringen
  • Månadskostnaden beror på din ålder
  • Försäkringen kan tecknas för personer från 16 år upp till 71 år
  • Här kan du läsa förköpsinformationen
  • Försäkringsgivare är SEB Pension & Försäkring AB.
  • Självrisken är 1000 kronor.

Vad kostar det?

Från 117 kr/mån.

Ålder försäkradMånadspremie
16 – 35 år117 kr
36 – 45 år130 kr
46 – 50 år148 kr
51 – 55 år158 kr
56 – 60 år179 kr
61 – 65 år212 kr
66 – 70 år240 kr